Hirdetmény PDF Nyomtatás E-mail

Karácsond község helyi építési szabályzatának felülvizsgálatával kapcsolatos

HIRDETMÉNY

Tisztelt Partnerek!

Értesítjük önöket, hogy Karácsond Község Önkormányzata a hatályos helyi építési szabályzatának – törvényességi okból történő – felülvizsgálatáról döntött.

Annak érdekében, hogy az épített környezet alakítása és védelme során a közérdekű intézkedéseket és döntéseket megelőzően, illetőleg azok végrehajtása során biztosítani tudjuk a nyilvánosságot és a közösségi ellenőrzés lehetőségét az Önkormányzat Képviselő testülete megalkotta a településfejlesztéssel és településrendezéssel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 110/2016. (VIII. 04.) sz. határozatát (továbbiakban: Határozat).

A helyi építési szabályzat módosítása a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet (továbbiakban: Rendelet) 41.§ szerinti ún. egyszerűsített eljárási rend szerint kerül lefolytatásra.

Az elkészült véleményezési dokumentáció http://www.t4terv.hu/tervek/karacsond2016/ honlapon, illetve előzetes bejelentkezést követően Karácsond Község Önkormányzatának Hivatalában megtekinthető.

A településrendezési eszközökkel kapcsolatos észrevételeiket írásban, Karácsond Község Polgármesteri Hivatal címére (3281 Karácsond, Szent István út 42), illetve elektronikus levélben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre megküldve a partnerségi egyeztetés ideje alatt tehetik meg.

A R. 41. § (3) pont és Határozat I. 1. d) pont alapján a partnerségi egyeztetésre biztosított időtartam 15 nap.

A hirdetmény kifüggesztésének napja:


A hirdetmény levétel napja:
Karácsond, 2016. november

Földi Csaba
polgármester